MENU

Вимога Автомайдану до Генпрокурора Яреми

6167 1

Вимога від Автомайдану, яка була передана ГПУ у п'ятницю, 10 жовтня. 

Генеральному прокурору України:

8-го жовтня під Генеральною прокуратурою відбулась акція протесту з вимогами до Генерального прокурора нарешті забезпечити реальне притягнення до кримінальної відповідальності працівників правоохоронних органів та суддів, винних у переслідуванні учасників Автомайдану. 

Враховуючи, що за 7 місяців винних не було покарано, ми були вимушені реалізувати своє конституційне право на протест. При цьому нас уже не влаштовує просто належене та оперативне розслідування цих справ. Час минув і проблема переходить у іншу площину. 

Автомайдан немало долучився до перемоги Євромайдану, що призвело до призначення Вас на посаду Генерального прокурора. Тому вважаємо себе вправі вимагати від Вас публічного звіту про свою роботу і з перших уст дізнатися про причини затягування розслідування. Ми були впевнені, що для посадовця, який прийшов до влади завдяки акціям протесту, є природнім відкрите спілкування з активістами. 

Нас шокувала Ваша відмова вийти і пояснити громаді, чому не виконується ключова вимога Майдану. Очевидно, що кабінет Віктора Пшонки має на Вас більший вплив, ніж ідеї Євромайдану. Скажемо більше - на наше переконання, така поведінка з боку Пшонки не викликала б стільки обурення, як Ваша. Принаймні, за те, щоб Пшонка став Генеральним прокурором, не загинуло більше сотні людей!

Враховуючи наведене, інформуємо, що ми продовжуватимемо акції протесту. 

Окрім того, 22 жовтня 2014 року ми знову завітаємо під ГПУ для того, щоб Ви вийшли до нас та надали:

1. Ваш публічний звіт про виконану роботу;


2. Реальні прізвища з поточних працівників прокуратури, яких реально покарано за саботаж у розслідуванні справ Автомайдану;


3. Реальні прізвища з переслідувачів Автомайдану, яким прокуратурою оголошено підозру.

АвтоМайдан - AutoMaidan 10.10.2014р. 

Віталій УМАНЕЦЬ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини