MENU

Пинчук не пускает крымских журналистов на саммит в Ялте

822 0

 


Другий рік поспільтелеканал АТР не може акредитуватисяна Ялтинські зустрічі Віктора Пінчука.Дивує, що єдиний у світі кримськотатарськийтелеканал не має доступу на захід, щовідбувається в Криму.

Осман, доброгодня!

Дякуємо за ваш запит.

Нажаль, ми не можемо підтвердити вашуакредитацію на 9-ту Ялтинську щорічнузустріч. Списки акредитації вже закритів зв'язку з тим, що квота на участьпредставників ЗМІ вичерпана. Розширитисписки ми не маємо можливості черезобмежену кількість місць в Лівадійськомупалаці, де проходить захід.

Ви зможетеслідкувати за сесіями у прямому ефіріна korrespondent.net

Крім того, ми з радістюнадсилатимемо вам новини та фото зподії.

З повагою,

Press-office

YaltaEuropean Strategy (YES)

Tel.: +38 044 494 11 48,

Fax:+38 044 494 11 49,

e-mail: [email protected]

Невжетолерантність пана Пінчука розповсюджуєтьсялише на ВІЛ-інфіковану спільноту? Чи«європейська перспектива» не передбачаєповаги до корінного народу, на земліякого відбуваються подібні зустрічі.Ми не просимо для себе готелів тагодування, яким зазвичай Віктор Пінчук запеспечує закордонну та київськупресу.

Але навіть з точки зорумедійної доцільності ми за даними JFK єканалом N1 в Криму, а серед загальноукраїнськихта російських каналів за переглядом напівострові належимо до першої двадцятки.Тому ця відмова дивна. Сподіваюся,інформація досягне представниківєвропеських амбасад. Ми в свою чергунамагатимемося донести це до офісупрем'єр-міністра Туреччини, що відкриваєсаміт YES цього року.

Осман ПАШАЕВ 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини