MENU

Україна може створити армію за найкращими стандартами НАТО - Тимошенко

4889 4

Українська держава здатна виховати нове покоління професійних військових, які за рівнем освіти відповідатимуть найвищим стандартам Північноатлантичного альянсу. Так вважає лідер партії “Батьківщина” Юлія Тимошенко і про це висловилась після відвідання Ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою у Луцьку.
 
“Після 23 років розвалу армії сьогодні саме майбутні наші офіцери зможуть створити армію за найкращими стандартами НАТО. Вони можуть створити армію патріотичну, сильну, яка вже нікому ніколи не дозволить жодної агресії проти рідної країни”, –  заявила Тимошенко.
 

 
Лідер партії “Батьківщина” зазначила, що Україна сьогодні має достатній потенціал для створення однієї з найкращих армій в Європі.
 
“Я була вражена тим, як сьогодні виховуються наші майбутні офіцери, як виховується те покоління, на плечах якого буде триматися захист України. Прекрасний рівень навчання та виховання”, – сказала вона після огляду навчальних корпусів ліцею та спілкування з його вихованцями.
 
 
Звертаючись до ліцеїстів та їхніх викладачів, Тимошенко висловила сподівання, що нове покоління військових та офіцерів буде патріотичним та опиратиметься у своїй діяльності на досвід та рівень НАТО.
 
 
“Я хотіла би, щоб вже з моменту освіти, виховання наших майбутніх офіцерів, нашого майбутнього війська ми вже орієнтувалися на стандарти колективної системи безпеки і оборони НАТО. І коли ви будете робити свою справу, будучи офіцерами, які будуть основою, силою, стрижнем нашого українського війська, щоб ви твердо знали, що самотніми нам бути не можна”, – наголосила лідер партії “Батьківщина”.
 
 
“Я прошу вас, зробіть так, щоб українська армія, українське військо, українські силові структури вже ніколи більше не були слабкими, щоб можна було протистояти будь-якій агресії”, – закликала майбутніх офіцерів Тимошенко.

Батьківщина


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини