MENU

Генералів-зрадників треба віддати під суд - Ляшко

5330 1

Причина військової кризи на Сході України - продажні зрадники-генерали. Про це в ефірі телеканалу “Інтер” заявив лідер Радикальної партії Олег Ляшко.

“Причина всьому - корупція та зрада. Командиру батальйону “Айдар” Мельничуку, який визволив та тримає стратегічний об'єкт - місто Щастя, сепаратисти пропонували 20 мільйонів доларів, щоб він звільнив це місто. Мельничук їм звичайно відмовив. Так йому наказ відійти через два дні пришов із самого Генерального штабу”, - повідомив Ляшко. Лідер Радикалів переконаний, що теперішнє та минуле керівництво силових відомств має відповісти за свої дії.

“Добровольчий батальон “Шахтарськ” розформували. Насправді, через те, що командир батальйону Андрій Філоненко на засідання комісії ВР із розслідування причин Ілловайського котла назвав справжніх винних у цій трагедії. Він повідомив, що 5-го серпня в кабінеті заступника дніпропетровського губернатора Корбана була дана команда кинути тисячі наших хлопців на смерть. Виявляється, що у нас добровольчими батальйонами керує заступник губернатора Дніпропетровщини. І після тої його заяви Аваков дав команду розформувати боєздатну одиницю - батальйон “Шахтарськ”, і так само батальйон “Кривбас”, - сказав Ляшко.

Радикал переконаний, що знищення добровольчих батальйонів - це підрив обороноздатності країни. “Треба не батальйони розформовувати, а під суд віддавати тих, хто дав команду за 20 млн. здати Щастя, знищити “Шахтарськ” - Авакава, інших генералів, які винні у зраді та здачі українських територій”, - наголосив Ляшко.


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини