MENU

Ляшко наполіг на прийнятті закону, згідно якого оформлення спадщини буде майже безкоштовним

4319 4

Лідер Радикальної партії Олег Ляшко домігся прийняття в Верховній Раді закону, який спрощує порядок оформлення спадщини для селян.

"Добився прийняття закону про спадщину, - написав Ляшко у себе на сторінці у "Фейсбуці". - Нарешті селян перестануть обкрадати".

Законом передбачено спрощену процедуру оформлення спадщини та реєстрації прав спадкоємців на успадковане ними нерухоме майно (насамперед, у сільських населених пунктах) шляхом надання відповідних повноважень органам місцевого самоврядування. Тепер не потрібно буде їхати в район для оформлення паперів і вистоювати пів дня в черзі. Голова сільради може оформити все сам.

Крім цього, законом, на прийнятті якого наполіг Ляшко скасовується обов‘язкове проведення оцінки майна у випадках спадкування майна спадкоємцями першої та другої черги за законом та за правом представлення, а також у випадку спадкування спадщини, яка оподатковується за нульовою ставкою податку. Дякуючи лідеру Радикальної партії - оформлення спадщини на селі стає практично безкоштовним!

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини