MENU

Міноборони спростувало інформацію щодо захоплення терористами комплексу «Бук-М1»

3755 1

Інформація про захоплення терористами зенітного ракетного комплексу БУК М1 у військовій частині Повітряних Сил Збройних Сил України не відповідає дійсності.

У деяких ЗМІ з посиланням на німецький журнал «Spiegel» розповсюджена інформація, що малайзійський пасажирський літак, який летів рейсом MH17 над Донецькою областю, був збитий із використанням зенітного ракетного комплексу «Бук», захопленого проросійськими сепаратистами в одній з українських військових частин.

У зв’язку із зазначеним Командування Повітряних Сил Збройних Сил України офіційно заявляє, що інформація про захоплення терористами зенітного ракетного комплексу БУК М1 у військовій частині Повітряних Сил Збройних Сил України не відповідає дійсності.

Особовий склад, військова техніка та озброєння зенітного ракетного полку, що дислокувався на Донеччині, рішенням командувача Повітряних Сил ЗС України ще 29 червня 2014 року були оперативно передислоковані у нові райони виконання завдань.

У той час, коли терористи зайшли на територію управління військової частини, там залишилась лише застаріла та непридатна до використання автомобільна техніка.

Міністерство оборони України


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини