MENU

Молоді! Це – ваша країна. Прийдіть голосувати всі до єдиного

4892 0

Здається, вся Україна об’єдналась заради кращого майбутнього, незалежно від віку. Але вибори можуть принести нам багато прикрих несподіванок.

Був дуже тривожний дзвінок. На ток-шоу «Право на владу» найбільше довіри (41%!) глядачі виказали С. Тигіпку! Як можна довіряти професійному зраднику й віртуозному демагогу? Як можна забути, що саме Тигіпко – автор і пенсійної, й чорнобильської, й медичної реформ? Чи можна дивуватись після цього, що довіряють крикливому демагогу Ляшку?

Справа в тім, що і найстарше, і старше покоління українців радянська влада люто привчила приходити на дільниці 100%. Радянська влада привчила вибирати з одного. Радянська влада привчила «не лізти в політику». І тепер багато зі старших людей і в політиці не розуміється, і коли кандидатів не один, а 7, 19, 43, то в них, мов на базарі, «очі розбігаються», і вибирають вони дивовижно: як не за гречку й гроші, то тому, що «уже ж був, вродлі нічо’ парень”, то тому, що красивий, то тому що «до того ловко балакає!», то тому, що «зять посовітував»… Доволі часто чую й такі «політичні погляди»: «Мені однаково, хто там нагорі буде, аби мені пенсії добавили!» Однаково вам – то й не трудіть хворих ніг! Так ні, піде й такого наголосує!

Їм однаково – а вам ні. Але вони прийдуть на вибори 100%, а ви – ні.

Молоді! Це – ваша країна. Це – ваше майбутнє. Прийдіть голосувати всі до єдиного студенти, приїдьте всі до єдиного, хто працює й живе без прописки в Києві й інших містах! Не дайте байдужим і нерозуміючим украсти у вас майбутнє!

Приїдьте, не полініться! Краще потратити два дні і вкинути папірець в урну, ніж невдовзі знов іти з палицями на автомати і втрачати життя!

Ганна ОПРИШКО


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини