MENU

Через регіональну пресу Королевська вимагає негайної індексації зарплат і пенсій

10249 0

Обличчя агітаційної кампанії "Опозиційного блоку" в регіональній пресі - Наталія Королевська, яка у виданнях Вінницької, Хмельницької і Житомирської областей активно "закликає погасити заборгованість заробітної плати". В кольорі й чорно-біла, колишній міністр соцполітики пропонує запустити механізм компенсації "схудлих зарплат" і пенсій. Текст можна побачити на сайті газети "Ракурс Рівне". Про це пише асоціація "Спільний простір".

Матеріал песимістичний і приречений. Всьо пропало, як то кажуть: ситуація в країні погіршується, люди не отримують зарплат, працюють безкоштовно і т.д.

Проте є позитивні моменти: "Королевська від імені "Опозиційного блоку" , зажадала від уряду негайного проведення індексації зарплат і пенсій на 40%". Так літературно вона це зробила)

Тігіпко своєї фотографії до матеріалів не ставить, але мотиви ті ж самі - вересень був холодний, закони нікудишні і корупція процвітає. А от політична партія, більшість кандидатів якої колишні регіонали, знає, як з цією корупцією боротися.

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини