MENU

Кандидата від Порошенка по 94 округу Гліба Лірника підтримує «регіоналка» Засуха

5252 0

Підтвердилися чутки про те, що найодіозніша поплічниця банди Янукоивча і головний фальсифікатор виборів 2012 року Тетяна Засуха активно підтримує Гліба Лірника і є його політичною партнеркою в нашому 94 окрузі!

 

Виявляється, що саме регіоналка Засуха дала вказівку підконтрольним головам сільських і селищних рад підтримати керівника елітного нічного клубу "Д'Люкс" Гліба Лірника.

 

Ще під час виборчої кампанії були очевидні методи і підходи, які використовував Гліб Лірник. Так само як і Засуха та її колега по партії регіонів Бадаєв, Гліб Лірник не цурався широко використовувати весь брудний набір проти своїх опонентів, підкупав виборців, зареєстрував двійника, використовував чорний піар проти своїх опонентів, через суди намагався усунути Романюка Віктора і т.д.

 

Але все темне рано чи пізно стає явним. Тетяна Засуха в традиційний для нашого часу спосіб перефарбувалася щоб уникнути відповідальності за бандитизм і злочини по фальсифікаціям виборів 2012 року швидко знайшла собі союзника в особі Гліба Лірника і його команди.

 

Цинізм і нахабство звичайно вражає, але прийшов час зняти маски і сказати правду людям!

 

Насправді і раніше, мало хто вірив, що тато Лірника здатен з таким розмахом розгорнути рекламну кампанію своєму сину без підтримки місцевих феодалів.

 

Стали відомі і подробиці, раніше втаємниченої змови цих «господ», зокрема Засухи і представників Блоку Порошенка. Так куратор штабу Блоку Порошенка в Київській області Лев Парцхаладзе завітав в Ковалівку. Його супроводжували Гліб Лірник та Наталія Баласинович.

 

Саме останню Лев Ревазович презентував Засусі, як наступного керівника Васильківського району. В обмін на підтримку Гліба Лірника її гарантувалася преференції і недоторканість від влади.

До виборів залишилося зовсім небагато. Отже почекаємо, що скажуть люди.

 

Петро Порошенко, це мабуть для Вас в першу чергу повинно бути цікаво.

Віктор РОМАНЮК


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини