MENU

Міліція Шостки кришує тітушок регіонала Молотка

6669 5

Фото із Facebook Ігор Мосійчук

В місті Шостка в понеділок ввечері жорстоко побили агітаторів Радикальної партії.

 

Про це повідомив кандидат в народні депутати від РПЛ Богдан Тицький.

 

Троє активістів зазнали нападу тітушок, підконтрольних місцевому регіоналу Молотку. Агітатори від РПЛ під час розповсюдження агітаційної літератури були заблоковані молодиками спортивної статури, які пересувались на автомобілях.

 

Вигукуючи нецензурну лайку та здійснюючи заходи фізичного і психологічного тиску, погрожуючи зброєю - пістолетом Макарова та бейсбольними битами, тітушки Молотка відібрали в агітаторів Радикальної партії агітаційну літературу, нанесли тяжкі тілесні ушкодження та забрали одяг.

 

За повідомленням кандидата в депутати Богдана Тицького двоє із постраждалих досі знаходяться у лікарні із травмами різного ступеню тяжкості.

 

На даний момент затриманими по справі, як не дивно, є саме агітатори Радикальної партії. Організатори та виконавці побиття активістів і досі залишаються на свободі.

 

''Радикальна партія звертається до міністра внутрішніх справ Авакова зупинити ганебну практику цькування громадських активістів і притягнути до відповідальності винних у ситуації. Досить кришувати бандитів'' - передає прес-служба партії.


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини