MENU

В офіційній заяві Блока Порошенка говориться, що Юрій Левченко таки є узгодженим кандидатом

6233 2

Сьогодні один сайт відомий тим, що любить підробляти зливним бачком для таких покидьків як Пилипишин викинув скани якихось папірців про те, що, нібито, мене не підтримують деякі партії Майдану. І ця пошесть почала ширитися Інтернетом, в тому числі й на фейсбуці. До речі, з'явилася ця "інформація" чомусь лише за 4 дні до виборів, хоча мої агітаційні матеріали з відповідними логотипами розповсюджуються вже понад місяць.

В мене немає часу в останні дні кампанії гратися в ці інформаційні війни в Інтернеті, тому просто пропоную всім, хто цікавиться цим питанням, прочитати ОФІЦІЙНУ ЗАЯВУ БПП з цього приводу (http://solydarnist.org/?p=2783).

У заяві йдеться про узгодження «Блоком Петра Порошенка» та ВО «Свобода» кандидатів у народні депутати в низці мажоритарних округів. В рамках об’єднання зусиль демократичних сил на парламентських виборах керівництво політичних сил ще на початку виборчої кампанії прийняло рішення не конкурувати один з одним в рамках виборчих одномандатних округів.

Зокрема, «Блок Петра Порошенка» підтверджує свою підтримку кандидатам від ВО «Свобода» – Юрію Левченку (виборчий округ №223), а також діючим народним депутатам Андрію Іллєнку (виборчий округ №215), Олексію Кайді (виборчий округ №163), Бублику Юрію (округ №145), Мельнику Євгену (округ №19), Осуховському Олегу (округ № 152), Сабію Ігорю (округ №189), Тягнибоку Андрію (округ №125), Головку Михайлу (округ №164), Сех Ірині (округ № 119).

Це рішення було прийняте та озвучене ще на початку кампанії на виборчому з’їзді «Блоку Петра Порошенка».

P. S. Але трохи дивуюся з деяких ресурсів/журналістів/читачів які серйозно це сприйняли. Ви що, думаєте що можна понад місяць розповсюджувати агітаційні матеріали з логотипами партії Президента й партії Прем'єра країни без дозволу й при цьому не отримати якоїсь реакції від них на такі дії?

Юрій ЛЕВЧЕНКО


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини