MENU

Новый порядок жеребьевки поможет «регионалам» фальсифицировать выборы — Ляпина

542 0

Новий порядок жеребкування при формуванні дільничних виборчих комісій має на меті одне – допомогти регіоналами отримати повну більшість у комісіях та фальсифікувати вибори по кожному окремо взятому округу. Про це заявила народний депутат Ксенія Ляпіна, пише nato_tak.
 
«Вони мають повну більшість в окружних комісія, тепер така ситуація буде й в дільничних. Що тепер ми матимемо? Членами дільничних комісій стануть представники маловідомих екзотичних партій та технічних кандидатів, які де-факто будуть представляти інтереси регіоналів. Справжні демократичні сили мають зовсім невеличкий шанс виграти жеребкування. На одного кандидата в комісію від опозиційних сил претендує близько двадцяти провладних. І якщо представник опозиції не отримає при жеребкуванні місця в комісії, то він його не отримає на жодній дільниці округу. Це простір для тотальних фальсифікацій по всьому мажоритарному округу,» - зазначила Ксенія Ляпіна.
 
«Навіть якщо теоретично припустити, що в комісію попаде одна-дві не підкуплені людини, то чи вистачить їх, щоб стежити за кожним рухом фальсифікаторів? Звісно, ми ще почуємо про всевидящі камери, які державі обійшлися в сто мільйонів доларів, але, повірте, їх закуповували лише для імітації прозорості виборчого процесу. Найбільш пікантні моменти все одно залишаться за кадром,» - зауважує народний депутат.

Ксенія Ляпіна  переконана, що єдина надія лишається на незалежних спостерігачів.
 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини