MENU

New York Post: У Путіна - рак

13013 30

Лікарі діагностували у президента Росії Володимира Путіна важке онкологічне захворювання - рак підшлункової залози. Такі новини Преса України повідомляє з посиланням на американський журнал New York Post. 

У виданні стверджують, що президент РФ страждає недугою вже протягом трьох років і тому так і поспішає з вторгненням в Україну, щоб залишити після себе «велику Росію», розширивши її межі як Сталін свого часу. 

Подібну інформацію розповсюджує і відоме видання Bild. В опублікованому ним сенсаційному матеріалі також йдеться про те, що у Путіна рак підшлункової залози. 

При цьому повідомляється, що пухлину вже неможливо видалити, оскільки російські лікарі запізно її виявили. 

«Зараз Путіну залишається тільки сподівається на те, що рак не буде швидко прогресувати», - пише журналіст Річард Джонсон, автор статті. 

Як відомо, серед людей з даним захворюванням виживають тільки 8%. 

За словами журналістів, про хворобу Путіна знали і раніше. Хоч для того, щоб це не вийшло за стіни Кремля, він нібито відмовився від лікування в Дрездені і найняв лікарів з Німеччини, щоб лікуватися в Росії. 

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що президент РФ Володимир Путін привітав українців з 70-річчям з дня вигнання нацистських окупантів з України та побажав миру та процвітання.

Intv Ua


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини