MENU

Сьогодні терористи ЛНР прямим попаданням зруйнували школу на Луганщині

8110 2

Сьогодні після обіду терористи з боку Первомайська обстріляли смт Тошківка Попаснянського району. Обстріл вівся з важкої артилерії, і один снаряд влучив у загальноосвітню школу.

На щастя, уроки вже закінчилися, і діти встигли піти додому. У школі залишилися директор із завучем, вони не постраждали. Школу в результаті обстрілу частково зруйновано, продовжити навчання там неможливо. На місце виїхали рятувальні та ремонтні служби.

"— Дії терористів переходять усі можливі межі моралі, так не діяли навіть нацисти, — коментує обстріл голова Луганської ОДА Геннадій Москаль. — У Тошківці ніколи не дислокувалися й не дислокуються українські військові, що бойовики чудово знають. Тому обстріл школи було здійснено навмисно. Ми інформували про цей брутальний факт місію ОБСЄ, і зараз через ЗМІ повідомляємо українську й світову спільноту — терористи так званої ЛНР демонстративно порушують Женевську конвенцію від 1949 року (ратифіковану УРСР у 1954 р.) про захист цивільного населення під час військових дій, їх не зупиняє навіть пряма загроза життю та здоров’ю дітей." - повідомляє прес-служба Луганської ОДА.

Геннадій МОСКАЛЬ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини