MENU

Скільки має отримувати народний депутат

7483 4

Оскільки тут масово говорят про оплату нашим укоханим парляментаріям, то я теж вставлю свої 5 копійок.

5 тищ гривак -- недостойний парляментарія розмір винагороди, зважаючи на вартість життя у Києві...

Механізм має бути такий -- винагорода парляментарію має бути прив'язана до середньозваженої оплати праці в національній економіці, виходячи із чого мають вираховуватися розмір мінімальної заробітної плати, тарифна сітка, пенсії та інших соціальних виплат на засадах правової визначености і правомірних очікувань... це такі стверджувальні зобов'язання несе держава у зазаначеній царині.

Натомість, маютьбути скасовані всі соціальні привілеї парляментарів, оскільки вартість таких мають бути включені у розмір їх винагороди....

Тому всякі там ДУСі-шмусі, обслуга у Феофанії, путівки у Гліцинію ет сетера мають бути невблаганно приватизовані... Мені загалом подобається горівка Житомирського горілчано-лікерного заводу, ай бо вона має бути приватизована -- се є пережиток епохи боротьби з п'янством, коли горівку продавали за талони і лем партноменклатурі і людям блату вона була доступна.

Наявність вище означеної привязки не дасть змогу депутатам ухвалювати відверто популістські рішення, оскільки вони будуть додержуватися економічного закону співвідношення доходів вищої і нижчої десятки і розмір їх оплати праці матиме інструментальний характер за таких умов.

Михайло САВЧИН


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини