MENU

Шкіряк: Росія фактично оголосила Україні війну

11324 11

Російська Федерація фактично оголосила Україні війну, визнавши "вибори" на окупованій території Донбасу. Про це у своєму "Фейсбуці" написав радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк. 

"Нахабний і звичний кидок в стилі ху*ла. Кремль визнав псевдо "вибори" і черговий цинічний путінський шабаш російських терористичних банд ДНР-ЛНР на Донбасі. Не дивно. Комуно-рашисти самі все організували, тому іншого ми й не очікували. За міжнародними нормами, така зухвала заява означає пряме втручання у внутрішні справи суверенної європейської держави, посягання на нашу територіальну цілісність і фактичне оголошення війни Україні з боку РФ.

Імперські потвори! Ну, що ж, потрібно визнати, що провальні "мінські угоди" здулися, а путін на них срати хотів з самого початку, що, власне, було й так зрозуміло. Отже, варто закрити це питання раз і назавжди. Треба рухатись далі, думати і включати холодний розум. 

Ворог на порозі і він не зупиниться, агресор полізе далі. Війна триватиме, це вже аксіома. Чекаємо на мудре і адекватне рішення нашого Головнокомандуючого, Президента України, а також РНБО. Відступати більше нікуди, досить! Переконаний, що вистоїмо, не здамося і здолаємо окупантів! На жаль, попереду ще довга і важка боротьба за нашу свободу і незалежність. Бог і Правда з нами. Тримаймося разом і будьмо єдині! Слава Україні!".


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини