MENU

Українські сапери розмінували тисячі кілометрів доріг у зоні АТО. ФОТО

7775 2

На Донеччині захисники Маріуполя з числа військовослужбовців інженерних військ активно ліквідовують наслідки бойових дій. Так, головні зусилля військових саперів зосереджені на перевірці доріг та узбіч на наявність мін, вибухонебезпечних предметів. Про це повідомляє прес-служба Міністерства оборони України у Facebook.

Військовослужбовці Збройних Сил України вже очистили від небезпечних предметів тисячі кілометрів автошляхів, і тим самим врятували життя місцевим мешканцям.

Також військові інженери у складі спеціальних оперативних груп працюють у населених пунктах та на подвір’ях осель громадян, де виявляють боєприпаси, що не розірвалися під час численних обстрілів з боку терористів.

"Тільки після артилерійської канонади по селищу Сартана, здійсненої проросійськими бойовиками 14 жовтня цього року, українські бійці відшукали та знешкодили 17 мін та “градівських” ракет. Всього ж за останній місяць біля будинків цивільного населення було виявлено сотні вибухонебезпечних предметів," – повідомив командир одного з інженерних підрозділів.

За словами військових саперів, наявну спеціальну техніку та інші засоби вони направляють на відновлення зруйнованих мостів і поновлення комунікацій.

Міністерство оборони України


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини