MENU

У 182-му окрузі досі не можуть встановити результати голосування

6734 0

Результати голосування по одномандатному виборчому округу 182 поки не встановлені, тож ОВК намагається продовжити свою роботу. Центральна виборча комісія зробила заміну шести членів цієї комісії, у тому числі і голови. Проте, засідання за участі нових членів не дало змоги просунутись вперед у вирішенні необхідних питань. Про це повідомляє Громадянська мережа Опора.

2 листопада ввечері ця виборча комісія зібралась в оновленому складі: кворум був, нові члени ОВК прийняли присягу. Після цього новопризначений голова Андрій Бабенко (висування від партії «Батьківщина») намагався поставити на голосування порядок денний, що передбачав передачу документації від колишньої голови комісії, розгляд скарг, що надійшли до ОВК та визнання виборів  у виборчому окрузі № 182 такими, що відбулись. Але троє членів комісії склали акт з вимогою зробити технічну перерву до завтрашнього дня на тій підставі, що  поки не надходило рішення ЦВК щодо протоколів про результати голосування на виборчому окрузі. Після чого ряд членів ОВК покинули приміщення, кворуму не стало, і засідання було закрите.

Нагадуємо, що окружна виборча комісія № 182 (центр – Суворовський район м. Херсона) працювала над встановленням результатів голосування три доби, за цей час було декілька сутичок, скарги, зникнення печатки, відкрито кримінальну справу щодо дій та бездіяльності колишньої голови ОВК Марії Левківської. Всі ці події відбувались на фоні жорсткої боротьби між двома кандидатами Юрієм Одарченко (партія «Батьківщина») та Олександром Співаковським (партія «Блок Петра Порошенка»). За результатами підрахунку голосів переміг Олександр Співаковський з різницею у 174 голоси, що складає 0,26%. Юрій Одарченко подав скарги до ЦВК та до суду з вимогою провести повторний підрахунок голосів на виборчій дільниці № 650782, що розташована у виправній колонії суворого режиму №90.

Громадянська мережа ОПОРА


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини