MENU

У 63-му окрузі, де «переміг» регіонал, проведуть перерахунок голосів

8335 1

Вчора Житомирський апеляційний адміністративний суд підтвердив інформацію про системні фальсифікації під час підрахунку голосів на 63-му окрузі. Нагадаю – на цьому окрузі ОВК, яку очолює представник Партії регіонів, заявила перемогу висуванця тої самої Партії регіонів Олександра Ревеги. Однак Павло Жебрівський, який нібито посів друге місце, оскаржив результат, надавши факти порушень під час підрахунку. Порушення грубі до банальності – переставляння результатів місцями в протоколах, винесення документів за межі дільниць і т.д.

Отже, часи змінилися. Остаточного переможця виборів до Верховної Ради України у одномандатному виборчому окрузі N63 (м.Бердичів) визначить повторний підрахунок голосів.

Після розгляду апеляційної скарги кандидата у народні депутати України Павла Жебрівського Житомирський апеляційний адмінсуд визнав протиправними дії Окружної виборчої комісії одномандатного виборчого округу N63 щодо прийняття та розгляду виборчої документації дільничних виборчих комісій.

Водночас визнано протиправним та скасовано протокол ОВК про підсумки голосування в одномандатному виборчому окрузі N63, складений 29 жовтня 2014 року.

Зараз усі зусилля направлені на те, щоб забезпечити прозорий та вільний перерахунок голосів. Але впевнений, після цього дійдуть руки і до покарання тих, хто винен у фальсифікаціях та підтасовках.

Артем БІДЕНКО


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини