MENU

Шкіряк: Вибух у пабі "Стіна" міг бути організований агентурою ФСБ

5709 1

Вибух у кафе "Стіна" в Харкові має всі ознаки цілеспрямованого терористичного акту. Метою російських терористів може бути залякування місцевого населення задля спроб дестабілізації ситуації в східних регіонах України.

За попередніми висновками можна стверджувати, що проглядається спланована диверсія. Не виключено, що за цим цинічним злочином може стояти агентура ФСБ, як основні організатори практично усіх терористичних провокацій на території України під час проведення АТО.

Варто зазначити, що спецслужби РФ вже давно діють методами фанатиків-естримістів, організовуючи масштабні криваві теракти з багаточисельними жертвами навіть у себе в Росії. Путінсько-совєтська "імперія зла" ніколи не рахувалася з людськими життями...

Станом на 10 годину ранку, внаслідок вибуху в рок-пабі «Стіна», розташованому в центральній частині Харкова, постраждало 13 осіб, усі вони харків'яни. Двоє з потерпілих перебувають в тяжкому стані. За попередніми даними, в приміщенні закладу спрацював вибуховий пристрій. На той момент в клубі знаходилося 22 особи, переважно, молодого віку.

Наразі, МВС з,ясувало обставини, що передували події і встановило усіх присутніх на момент вибуху.

Для розкриття резонансного злочину створена міжвідомча слідчо-оперативна група у складі досвідчених фахівців УСБУ, прокуратури та ГУМВС України в Харківській області.

УСБУ відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 258 (теракт) Кримінального кодексу України. Усі необхідні слідчі та оперативні дії тривають.

Зорян ШКИРЯК


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини