MENU

Рік після Майдану. Результати

11003 11

Фото Vlad Sodel

Рік після Майдану. Результати.

Янукович і Пшонка можуть безперешкодно поїхати в Європу на шопінг.

Портнов у фейсбуці хвастається швейцарською візою і тим, що прокуратура вісім раз продула йому справи в Печерському суді. 

Безкарність винних у смертях на Інститутській і легковажність усього силового блоку – такі результати за цілий рік. 

Цим яскравим прикладом і Генпрокуратура, і МЗС, і СБУ, навіть президент показали, що не контролюють нічого в цій країні. Якщо прокуратура вісім раз поспіль програє в Печерському суді, це свідчить про два моменти: 1) або прокуратура безхребетна, 2) або Ярема спеціально підіграє соратникам Януковича.

Окрема тема - поки не навести лад в Печерському гадючнику, у Януковича і Ко буде надійний тил всередині країни.

Проте навіть до судів питання трохи менше. Давно відомо, що і Вища рада юстиції, і Вища кваліфікаційна комісія суддів давно деформувалась силами того ж Портнова і його чіпких рєбят. 

Інша справа, чому наша ГПУ за цілий рік так і не знайшла реальних доказів корупції і убивств. Скоріше навіть підігравала злісним корупціонерам і навіть закривала проти них справи. Саме через легковажність Яреми екс-голова Нафтогазу Бакулін, який наніс збитків державі на 4 мільярди став народним депутатом з усіма недоторканостями і іншими привілегіями. 

Цікаво, що пару місяців тому прийшла відповідь із центрального офісу Інтерполу, то навіть Януковича до цього часу не оголошено в міжнародний розшук, оскільки Київ не надав належної доказової бази. 

Думаю, всі факти мають спонукати президента більше зайнятися своїми уже прописаними повноваженнями і обов’язками, а не хвилюватися, як би підмяти під себе увесь силовий блок чи забрати для БПП усіх міністрів.

Marina Daniluk-Yarmolaeva


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини