MENU

В Ялте европейцы приняли Рената Кузьмина за бандита

1282 4

У Ялті європейці сприйняли Рената Кузьміна за бандита. Про це в ефірі «Свободи Слова» на ІСТV сказав Олексій Гарань, процитувавши одного з європослів. Аудиторія миттєво відреагувала оплесками.
 
«Ця людина виглядає як бандит, поводиться як бандит і говорить як бандит» - так звучить наведена вчора Олексієм Гаранем в передачі Андрія Куликова цитата одного з високоповажних учасників YES від Євросоюзу. Його ім'я та прізвище не є секретом. Просто я прослухав.
 

Натомість не можна було пропустити повз вуха бурхливі оплески студійної аудиторії як реакцію на почуте. Отже публіка цілковито погодилася з висловленими заступнику генпрокурора України різко негативними характеристиками - прямо протилежними його посаді. До речі, приєднуюся до глядачів.

Що ще звертає на себе увагу в замгенрокурора з зовнішністю і манерами бандита, так це гучність, з якою той говорить. Він завжди мовить майже напівшепотом. На ток-шоу, брифінгах і прес-конференціях його просять бути голоснішим, але той продовжує на тій же гучності, цілковито ігноруючи прохання.

Невже у високопосадовця - чоловіка, що ніяк не справляє враження кволого і немічного - настільки слабкі голосові зв'язки чи хворе горло? Можна бути переконаним, що у випадку подібних проблем зі здоров'ям йому б не склало жодних проблем вилікуватися. А може річ в іншому?

Така манера Кузьміна примушує всіх максимально напружуватися і концентруватися, аби почути, що він говорить. Своїм тихим навіть для міжособистісного спілкування в робочому кабінеті голосом, Кузьмін веде психологічну атаку, мета якої - принизити аудиторію, продемонструвавши свою перевагу. Мовляв, почути мене - ВАША проблема і обов'язок. Скільки б вас не було і якою б великою не була зала, це ВИ всі маєте підлаштовуватися під мене, а не Я. А це вже прояв тиранічної особистості, людини, яка звикла диктувати свою волю і залюбки робить це. Йому подобається ставити всіх, кого вважає нижчими за статусом, у незручні умови і спостерігати за тим, як хто поводиться в такій ситуації, долаючи труднощі.
 

Таким є мій штрих до портрету заступника генпрокурора, який на «Ялтинській європейській стратегії» залишив в гостей згадку про себе не як вартовий порядку та законності, а як злодій. За зовнішністю, за сказаним, за поведінкою.

Олексій МАЗУР


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини