MENU

У Львові «Голос Миру» подарував для поранених бійців концерт. ВІДЕО

7984 0

До місцевого Львівського госпіталю активісти мистецької сотні та організатори марафону "Голос миру" привезли гуманітарну допомогу, різні медичні заходи, а також влаштували концерт. Артисти виконували тільки позитивні пісні, надихаючи бійців, що перебувають на лікуванні. Як розповіла співачка Наталка Карпа, позитивні композиції - це своєрдна психологічна реабілітація, яка допоможе солдатам одужати швидше.

Учасники марафону «Голос Миру» вже побували на Сході України в зоні АТО – містах Краматорськ, Дзержинськ, Слов’янськ. Дали благодійний концерт для наших захисників та передали малюнки, листи-підтримки про мир і перемогу від дітей з дитячих будинків і шкіл-інтернатів, а також гуманітарну допомогу. А нині "Голос Миру" приїхав підтримати поранених бійців, які лікуються у Львові, створюючи таким чином своєрідне єднання нашої країни.

Нагадаємо, що до марафону вже долучилися артисти естради, справжні патріоти України – Тетяна Піскарьова, Alexander Tulinov, Світлана Тарабарова, Аркадій Войтюк, Андрій Заліско, Наталка Карпа та Альона Мусієнко.

Марафон відбувається за організації та сприянням Асоціації громадських організацій «Соціальний захист», Міжнародної громадської організації "Назустріч мрії», Благодійного фонду «Рух Опору» та за підтримки Євгенії Тимошенко. Об'єднаня усіх цих зусиль та ресурсів направленні на надання допомоги українським військовим.

Intv Ua


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини