MENU

Режисер Павло Юров розповість про 70 жахливих днів, проведених в полоні бойовиків

7155 0

Анонс! 22 листопада Брюссель відвідає відомий український режисер і театральний діяч Павло Юров. Для багатьох Павло Юров став відомим після того як він провів у катівнях проросійських сепаратистів Слов'янська 70 діб. А справа виглядала так...

25 квітня по дорозі з Донецька до Києва режисер Павло Юров і художник Денис Грищук вирішили заїхати в Слов'янськ і подивитися, що відбувається в місті, захопленому сепаратистами-терористами. Необережно сказане слово, яке почули терористи привзело до того, що їх терористи схопили, затягли в підвал захоплену будівлю СБУ і почали жорстоко катувати. В підвалах СБУ, а потім СІЗО міськвідділу міліції Павло та Денис залишалися до звільнення Слов'янська українськими військами. Весь цей час - 70 діб про їх долю нічого не було відомо.

Тепер після пройдення психологічної та фізичної реабілітації Павло Юров бажає розповісти світу про ті жахливі події у захопленому сепаратистами Слов'янську, свідками яких він став.

Зараз українські активісти Бельгії займаються організацією проведення Павлом Юровим прес-конференції з міжнародними журналістами i європарламентарями та українською громадою Бельгії.

На світлині режисер Павло Юров і підвал в якому він утримувався 70 пекельних днів і ночей.

Rostyslav Demchuk


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини