MENU

Солдатів не відправляють на ротацію, щоб після війни їх пересаджати - блогер

6042 3

Приїхав товариш з відпустки. Там він відвідував психолога, психолог всі чотири сеанса проридала і в кінці почала пропонувати йому гроші))) 

Я відповідаю вам назапитання навіщо потрібна ротація. Всі війни які проходили мали певний порядок, людина 7-10 днів на бойових і потім 3-5 днів їх виводять з зони конфлікту для врегулювання психологічного стану. В нас десь так і робиця в міліцейських підрозділах, через місяць в таких темпах хлопців взагалі виводять на ротацію. Тимпаче своє бойове чергування вони несуть за багато кілометрів від основної межі вогню. Стосовно підрозділів збройних сил України теж є послідовність, їх не виводять, не одягають, не кормлять (цим всим займаються волонтери).

Генерали наші "бойові" недоїжають з своєю комісією за кілометрів 10, мабуть там трішки безпечніше. Хлопці, ті що щодня вступають в бій, навіть жодного разу нечули слова "дякую" ні від керівництва і тд і тп., звісно окрім волонтерів. Керівництво нецікавиться і неприїджає до них, вони також свою службу несуть за 50 кілометрів позаду. Так, нашого командира батальйону можу назвати бойовим, а всіх остальних незнаю як. Понавішували вже на них медалі, понавішували на них більші зірки, хоча самі і гадки немають що таке бій, а ось тільки забули про тих хлопців які дійсно заслуговують хочаб на просте дякую...

Стосовно тієї ротації, міліцію мабуть бережуть для того щоб потім тих хлопців які повернуться моральними інвалідами не реабілітовувати та хоча б якось їм допомогти, а для того щоб їх пересаджати абож просто винищити...

Нічого незмінилося за багато років та багато війн, нагороджують тих хто незаслуговує, дякують тим хто немає уяви що це таке, навмисне забувають про тих кому ця країна мабуть є найдорожчим.

Олег ПЯВКА


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини