MENU

Після виступу Яценюка у мене поменшало оптимізму щодо майбутнього нинішньої Ради - Бригинець

10186 2

Щодо прес-конференції Яценюка

Перше, програма Уряду на наступний рік озвучена до підписання коаляційної угоди - це, як мінімум неетично, оскільки саме Уряд повинен виконувати те, що написано в коаліційній угоді. А Яценюк вимагає подати ситуацію так, ніби коаліція виконуватиме те, що хоче він як голова Уряду.

Друге, Яценюк має право називати кандидатів на посади міністрів, як і кожен громадянин. Але коли він говорить це в нинішньому Кабміні, це виглядає трохи дивно. Якщо названі на прес-конференції імена узгоджені із іншими політсилами, то цю дивність можна вибачити. А якщо ні, то можна говорити про те, що створення коаліції в складі 5 політсил в небезпеці.

Третє, навряд етичним з боку Яценюка була пропозиція - призначити Турчинова на посаду спікера. Я не проти Турчинова, але робити це мав точно не Яценюк. Хоча, чому дивуватися, якщо вже за кілька хвилин після закінчення виборів сам Яценюк запропонував себе на посаду Прем'єра.

Підсумок: до прес-конференції Яценюка, я був повний оптимізму стосовно майбутнього ВР 8 скликання. Зараз мого оптимізму стало дещо менше.

Олександр БРИГИНЕЦЬ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини