MENU

Майдан має прийти на Червону площу. Україна негайно має сформувати антипутінську коаліцію

12516 13

Сьогодні в Одесі презентував перевидання "Розподілу Росії" Юрія Липи. Ось кілька тез виступу: Великими самообманом є думка, що росію можна зупинити шляхом переговорів. Кремлівський геополітик Дугін вважає що російські інтереси закінчуються там, де їх зупинять.

Повна перемога – руйнація кремлівського режиму.

Політика глухої оборони – шлях нікуди треба зафіксувати власний геополітичний інтерес на схід від нашого кордону. Майдан має прийти на Червону площу. Україна негайно має сформувати антипутінську коаліцію, до якої мають увійти, як країни-сусіди Росії, так і поневолені Москвою нації: чеченці, буряти, адегейці, татари, сибирякі, уральці.

Війна проти Росії по всіх фронтах – геополітичному, військовому, інформаційному, економічному зруйнують імперію зла.

Як і 70 років тому, Україна є в авангарді поневолених народів. Це наш історичний шанс і наше геополітичне призначення. Адже Україна ніколи не відбудеться. Як держава, якщо сповідуватиме хуторянську модель державотворення. Або ми станемо регіональним лідером в Східній Європі, або назавжди зникнемо з історичної карти.

Родинні, культурні, економічні зв’язки України з Росією треба використовувати в режимі реверсу. Як і більш ніж тисячу років тому, Україна повинна нести гідність та очікувану незалежність. В цьому наше призначення. І лише з таким настроєм ми переможемо ворога.

Вже сьогодні СБУ веде підготовку своїх миротворців-визволителів для знищення путінського режиму на його території.

Головне завдання цих груп на даному етапі – допомогти автохтонним народам Росії захистити свої громадянські права, гарантовані їм Конституцією РФ, зокрема право на розвиток національно ї ідентичності та федеративного устрою.

Щоденно до нас звертаються представники пригнічених кремлівською хунтою народів з проханням про захист їх від фашистського геноциду. Ми не можемо стояти осторонь. Коли братські народи потерпають. 

Наші люди вже допомагають знедоленим братам на Сході.

І в Україні, в наших навчальних центрах проходять підготовку сотні політичних вигнанців, які скоро повернуться і очолять процеси пргресивних змін від Кубані до Курил. Багато з цих вільних людей вже зі зброєю в руках воює з Кремлем в зоні АТО.

Андрій ЛЕВУС


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини