MENU

Махінації і «Укрпошта»

9484 1

 

По-перше, служба перевіряє скарги співробітників на своє керівництво. По-друге, виявляється, команда Іванчука через "Укрпошту" проводила агітацію за одного з кандидатів в період президентської кампанії.  


Після того, як в квітні 2014 року "Укрпошту" очолив ставленик "революції" Михайло Паньків, людина "народного фронтовика" Андрія Іванчука, більшість замовлень великих корпоративних клієнтів стали таємничим чином йти від держпідприємства до приватної фірми "Міст Експрес", одним з керівників якої Паньків був до цього.  


За перший місяць керівництва Паньківа скорочення прибутку склало 1,2 мільйона гривень, в наступні місяці вони зі своїми махінаціями вийшли десь на 4-5 мільйонів.  


В системі виявилося нескладно відстежити, що замовлення незаконним шляхом йдуть до іншої фірми, а їх оплата часто присвоюється керівництвом через виготовлення фальшивих кодів-наклейок про оплату, які рядовий співробітник пошти не може відрізнити від справжніх без спеціальної перевірки. 

 
Ініціативна група глав ряду інших регіональних дирекцій домоглася зустрічі з міністром інфраструктури Максимом Бурбак: активісти були незадоволені політикою нового керівництва, зокрема спробами об'єднати окремі структури "Укрпошти" під керуванням однієї людини, що створило б відмінну основу для контрабанди, а також небажанням формувати довгострокову стратегію розвитку підприємства та планами з урізання витрат. На цій зустрічі "поштарі" сподівалася донести йому інформацію про незацікавленість Паньківа в успішному розвитку "Укрпошти".  


"Ми були у міністра, але замість того, щоб вислухати нас, він перейшов в напад. У мене була з собою папка з доказами махінацій Паньківа, яку я не збирався показувати до останнього, але потім вирішив показати. Міністр це все побачив, але ніякої реакції не послідувало. Більш того, після зустрічі мені подзвонив один із заступників Паньківа і розповів, що міністр дав йому послухати запис нашої розмови в кабінеті", - повідомили в ініціативній групі.  

Владислав САРМАТ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини