MENU

Закон о клевете превратит Украину в изолированную страну третьего мира - Арсений Яценюк

552 4

Арсеній Яценюк нагадав, що Верховна Рада 18 вересня ухвалила в першому читанні проект закону «Про внесення змін до Кримінального та Кримінального процесуального кодексів України щодо посилення відповідальності за посягання на честь, гідність та ділову репутацію особи». Об этом пишет novosti_o.

Арсеній Яценюк підкреслив, що так званий закон про наклеп передбачає введення кримінальної відповідальності «за будь-яку інформацію, насамперед по відношенню до президента й уряду».


«Це закон про заборону говорити правду і про кримінальну відповідальність за те, що ви будете говорити правду на телеканалах, у своїх блогах, сайтах та газетах», - звернувся він до журналістів.

«Усе це вкладається в загальну концепцію контролю за ЗМІ: відключення каналу ТВІ, вплив на журналістів і на власників ЗМІ, а тепер остання крапка - безпосередньо залякування журналістів кримінальною відповідальністю за правду про сьогоднішню владу і президента», - наголосив Арсеній Яценюк.

Ухвалення цього закону, підкреслив Арсеній Яценюк, свідчить про те, що Україна перетворюється на ізольовану країну третього світу.


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини