MENU

Семесюк: «Оце міркую, що дарма ми на Юща бочку котили»

9023 0

Оце міркую, що дарма ми на Юща бочку котили. Нещасний гречкосій Ющенко вопше нічого не міг зробити з тим, що отримав. Я думаю, його елементарно шантажували вбивством. Діоксин то ще були цвєточкі. Ну знаєте, родина, то сьо. За ним же ж не стояло ніякого уркаганського банд-угрупування, жодного реально пацанського прикриття він не мав. А мав лишень колгоспно-бухгалтерський досвід і мрійливу вдачу. От він і рахував бджіл в трипільських могилках. І ні в чому нині не зізнається, бо ніхто б не зізнався в такій ху*ні.

Та сама ху*ня і з московитським президентом Єльциним. Закидають часом, мовляв як він міг допустити до влади такого ху*ового пріємніка. Аналогічно міркую, що йому просто погрожували вбивством гебісти, якщо той не буде лояльним. І підливали в рюмочку.

Я взагалі не схильний до звинувачень когось в чомусь. Винуватий завжди той хто проїбав, але московити нам таки завинили. Вони тупо і тихо, штучними методами, затримали нашу еволюцію за останні 20 років на ще більшу кількість років. Затримка в еволюції має фіналом цю, як її, революцію.

Вопше іноді думаю про таке. Як? Як Путін міг так трагічно про*бати Україну? І чи розстріляють аналітиків та експертів котрі так ху*ово прозондували стан вкраїнського суспільства? Чи вони взагалі його зондували? Бо ніяких вкраїнців, як відомо, нема. Шо тут зондувати. Логічно, хулі там.

Це рідкісний випадок логічного про*обу. Все це дуже логічного. Видно, що люди довго думали і ретельно рахували, тому й про*бали. Бо московит створений не для розрахунків, а для циклічного суїциду.

Звіт звітовано, струмінь свідомості закупорено. Лягай спати і хай тобі насниться Пальма-де-Майорка.

semesyuk


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини