MENU

Брехню російських телеканалів про «двох рабів» та «розіп'ятих хлопчиків» українці знешкодили гумором. ФОТО, ВІДЕО

9431 3

На Першому російському телеканалі (ОРТ) вийшов репортаж із окупованого бойовиками Донбасу. «Скажіть спасибі, що ми вас не розстріляли. Нам дали команду всіх знищувати… Нам пообіцяли по шматку землі й два раба», - цитує на камеру якийсь «представник сільської общини» села Степанівка Віктор Бикодоров слова, нібито почуті ним від українських солдатів. Додавши до цього купу зображень про звірства гітлерівців, медійники видали це в ефір.

 

Днями було встановлено, що байку про бійців Нацгвардії, які нібито воюють «за шматок землі й двох рабів» розповів російським журналістам колишній голова райсуду із міста Сніжного Віктор Бикадоров. Його вирахував донецький журналіст Олексій Мацука. За його словами, Бикадоров проклинаючи «українську хунту», не соромиться отримувати від неї досить солідну суддівську пенсію.

Байку про "двох рабів" ОРТ розповів екс-суддя Віктор Бикадоров

 

Російські ЗМІ вже неодноразово були спіймані на спотворенні фактів та інсинуаціях на догоду Кремлю. Три місяці тому чимало галасу наробила розповсюджена ними вигадана історія про розп’яття трирічного хлопчика у звільненому українськими військами Слов’янску. В кадрі якась жіночка, яка називає себе Галиною Пишняк, з надривом розповідає, як українські військові нібито розіп’яли на дошці оголошень трирічного хлопчика і змусили його матір дивитися, як він стікає кров’ю, аж доки хлопчик не вмер. А потім, мовляв, прив’язали до танку непритомну матір і возили по площі. І все це нібито відбувалося на очах місцевих жителів. Пізніше неодноразово підтверджувалося, що це була така ж правда, як на вербі груші, а на осиці кислиці.

Галина Пишняк розповідає про катування трирічного хлопчика:

Та особливо полюбляють російські телеканали подавати відеоролики про численні сепаратистські витівки «плакальниці» Марії Ціпко. Ця «зірка» ОРТ представлялася то біженкою з Києва, то кримчанкою, то одеситкою, то жительницею Донбасу, яка втекла від переслідувань «хунти». На цьому відео, можна бачити, як Марія Ціпко лякає одеситів «бандерівцями»:

http://video.bigmir.net/show/457608/.

Напарницею Ціпко тепер виступає ще й Тетяна Саламахіна. На ОРТ ця «солодка парочка» видає себе за постраждалих від «бандерівців». Вона в ефірі усіх російських каналів розповідає про жахіття бандерівської навали і молить Путіна про спасіння. Врешті решт працівники СБУ впізнали в Марії Ціпко шахрайку зі стажем і затримали її.

 

Марія Ціпко і Тетяна Саламахіна прикидаються постраждалими від «бандерівців»

Наведені вище фейкові повідомлення російських ЗМІ із залученням недолугих наших доморощених сепаратистів в українців викликають не подив (паплюження ними України для нас не новина), а сміх. У мережі одразу ж з’явилася гумористична реклама «Купи раба на Подолі»

 

 

Там «лідерами у продажу рабів» знову фігурують - гастролерша Марія з Кривого Рогу та її бойова напарниця Тетяна.

 

Відреагували на черговий російський фейк і в Одесі. Тут журналісты сайту «Думська ТВ» перевірили, як люди ставляться до російських ЗМІ. Прикинувшись російськими газетярами, Ольга Китик і Євген Ячменцев 17 листопада шукали в центрі міста, кому можна продати рабів із зони АТО й узнавали, хто такі карателі. Відповіді одеситів не залишили каменя на камені від російської пропаганди. Своє відео автори назвали «Русо журналісто обліко морале».

 

 

Нині українці висміюють російські ЗМІ у соціальних мережах: Хто хлопчика не розпинав, за рабами чергу не займайте. Постів, коментарів, карикатур і фотожаб на фейковий російський телесюжет про «рабів» для Нацгвардії вже сила-силенна. Ось кілька для прикладу.

 

 

Російські ЗМІ - брехунці

***

 

Нацгвардія відзвітувала: всі «карателі» повністю укомплектовані рабами на зиму.

***

 

Тепер начувайтеся, ватники, Для того потрібна нам борьба, Щоб клапоть землі мав каратель, І трудились на нім два раба.

 

***

 

Пропав раб, 11 місяців тому. Відгукується на «легітимний», може ошиватися в Ростовській області, краде шапки!

 

***

 

У верблюда два горба, а у кожного укропа скоро буде два раба.

 

***

 

Хто знає, коли вийде каталог рабів на грудень?

 

***

 

Магазин «Каратель» тепер на Подолі! Вулиця Київської хунти 88. Першим 10 карателям - скидка і два раба в подарунок.

 

***

 

А рабів лише донецьких давати будуть? Ледачі ж.

 

***

 

УкрРабТорг відкриває набір у відділ кадрів. Вимоги: знання основ работоргівлі та ідеології Гітлера, свій транспорт, бензин оплачуємо.

 

 

Раби працюють на Нацгвардію

 

***

 

Київ, екскурсійний автобус, голос гіда в групі російських туристів: «А тепер подивіться наліво. Це найбільший на сьогоднішній день невільничий ринок у світі – БесаРАБ-ка».

 

***

 

Важливо! Раб-наркоман вважається як 0,3. Раб-алкоголік - як 0,7. Не дай себе обдурити. Вимагай повноцінного раба!»

 

***

 

Куплю двох рабів без пробігу по ДНР. В хорошому стані.

 

***

 

А рабів обов’язково донецьких даватимуть? Ліниві ж..

 

 

І бабця з котом тут як тут


***

 

Громадяни, при отриманні рабів уважно їх перевіряйте. Всі хороші раби розійшлися між своїми, вам спробують підсунути неліквід. Мені під виглядом шахтарів-стахановців впарили двох алкашів, один уже здох, другий без пляшки працювати відмовляється, на органи теж не годиться - все прогнило. Назад на склад брак не приймають і не обмінюють.


****


Усі в чергу, не більше двох рабів в одні руки! Чому лише 2 раба? І чому лише Нацгвардії? Яка несправедливість…

 

***

 

Якщо рабів на всіх не вистачить, то ми захопимо Кубань

 

Кожному укропу - двох рабів

 

 

Обзавівся рабами і Дмитро Ярош

 

Не облілили рабами і карательок

 

Сергій ГОРИЦВІТ, Фото із соціальних мереж.


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини