MENU

Украинская диаспора Нью-Йорка проведет акцию «Януковича в отставку» во время его визита в ООН

643 2



Якжурналистка, я маю постійний зв'язок ізчленом конгресу українського комітету,який офіційним листом, в електронномувигляді підтвердив, що під час приїзду Януковича до ООН, в Нью-Йорку українськадіаспора, та й корінні жителі, які єфанатами Тимошенко, спільно проведутьакцію протесту під не офіційною назвою«Давай досвидания!»


Українськадіаспора вкрай не задоволена тим, щолідера опозиції не відпустили на волю,ще до початку виборів, і друге, не меншважливе питання, ведення російськоїмови, як другої державної, що має великузагрозу для втрати самої держави. Наразі,вони вкидають до поштових скриньоккожного жителя Нью-Йорку ось такіповідомлення, та розсилають оголошенняпро дану акцію протесту по Інтернету.


Окрімцього, вони будуть вимагати заборонув’їзду цього «делегата» до їхньоїдержави. Самі запрошення мають ось такийзміст та вигляд: УКРАЇНСЬКИЙ КОНГРЕСОВИЙКОМІТЕТ АМЕРИКИ ОРГАНІЗАЦІЯ ОБОРОНИЧОТИРЬОХ СВОБІД УКРАЇНИ НОВА УКРАЇНСЬКАХВИЛЯ закликають українців Ню Йорку таоколиць прийти на протестну акцію«ЯНУКОВИЧА У ВІДСТАВКУ» в час йогоприїзду до ООН.


Де:Постійне Представництво України доОбєднаних Націй 220 E 51 Street (між 2 і 3 Аве)В Ню Йорку Коли: вівторок, 25 вересня 2012o 5-ій пополудні Прийдіть зустрічати зтранспарентами президента-малороса!




Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини