MENU

Завтра Азаров едет на поклон к Его величество Фирташу

946 0

  

1вересня 2012 року Тернопільська обласнаорганізація Всеукраїнського об'єднання«Свобода» закликає усі національно-патріотичніпартії та громадські організації, атакож небайдужих жителів областіприєднатися до акцій протесту протиполітики уряду під час візитупрем'єр-міністра Миколи Азарова наТернопільщину.


Азаров разоміз Фірташем, одним із найбільшихолігархів, має відкривати тепличнийкомплекс у Синькові Заліщицького району.Обласна адміністрація вже активноготується до зустрічі, як зазначаютьмешканці населеного пункту, закрившив'їзд у село, впускаючи туди лише заспеціальними перепустками.


«Мені ценагадує часи, коли в Україні процвіталокріпосне право. Одній людині належалий село, і його землі, і його люди. Буводин пан, а всі решта – кріпаки. Тодітакож без дозволу господаря ніхто всело не міг в'їхати і виїхати», – зазначивкандидат у народні депутати Українивід об'єднаних сил опозиції, головаобласної організації ВО «Свобода» Олексій Кайда. – Прем'єр-міністр приїздитьна Тернопільщину на відкриття приватноготепличного комплексу. А він щось зробивдля нашої області, щоби там же, у Синькові,совісно подивитися в очі людям? Де 203мільйони гривень, які держава виннаобласті? Це кошти на енергоносії тазарплати працівникам бюджетної сфери(вчителям, лікарям…). Грошей на листопаді грудень немає!».


Активістипроведуть акції протесту під гаслами:«Азаров, поверни в область 203 мільйони!»,«Віддай зарплати бюджетникам!».




Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини