MENU

«Чия б "священна корова" мукала?» - блогер про заяву Шуфрича

10208 3

Перебуваю у столиці Бенгалії Колкаті, де відбувається міжнародна наукова конференція "Protest and the State in Eurasia and West Asia". Завтра виступатиму на окремому семінарі в рамках конференції, присвяченому Майдану. Цікавляться навіть у далекій Бенгалії.

І тут мене наздоганяє новина від "священної корови" регіоналів – одіозного Шуфрича. Колись, під час Майдану 2004, р. саме "помаранчеві" врятували Шуфрича від заслуженого гніву натовпу (бо ми ж гуманісти, і діємо з цими негідниками по-європейські!).

І от цей багаторічний соратник Януковича розповідає, що треба оскаржити закон про люстрацію, погрожує масовими протестами і вимушеною "ширкою" з "Опоблоком". Чия б корова мукала, пане Шуфрич?

Цікаво, якщо виходити з індуїстської концепції переселення душ: де колись знайде притулок душа Шуфрича? (дай йому, звичайно, по-християнські, здоров'я).

А практично, я б запропонував притягти до відповідальності за корупцію з "вишками Бойка", або будь-кого з тих депутатів "Опоблоку", хто голосував за закони 16 січня. Зібрати докази, зняти недоторканність простою більшістю і показово посадити двійку-трійку цих негідників. Це цілком впишеться у вимоги Євромайдану, боротьбу проти корупцію і за люстрацію. І куди тоді подінеться "сміливість" цих шакалів? Принаймні змусимо замовкнути цю "п'яту колону" Кремля.

Олексій ГАРАНЬ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини