MENU

3G в Україні відклали через неадекватні бажання уряду

10277 0

Продаж 3G-ліцензій в Україні відклали. Про це написав на своїй сторінці у "Фейсбуці" заступник голови Адміністрації президента Дмитро Шимків.

"3G - поразка системі. Національна комісія регулювання зв’язку та інформатизації погодила із всіма Міністерствами умови тендеру, але в порядку денному Кабінет Міністрів України завтра це питання розглядатись не буде. В КМУ є велике бажання збільшити вартісні вимоги до кожної смуги з 2.4 млрд грн (запропонованих НКРЗІ) до понад 3 млрд. грн. (вводячи таким чином поняття курсу у процес). Сьогодні оператори працюють на ринку України та отримують дохід у гривні, їх прибутковість падає, бо економіка падає. Вимагати від них індексування інвестиції - це божевілля непрофесіоналізму. Є достатньо країн куди можна інвестувати, і де уряди є більш адекватними. Історія про 3G - це історія про те, як можливість залучити інвестиції та створити принаймні імітацію привабливого інвестиційного клімату можна знищити.

Єдине що стримує оголошення тендеру - це підписання проекту розпорядження про оголошення тендеру прем'єр-міністром.

А ось і цитата по темі:

"Генрих. Ну а теперь скажи мне правду..

Бургомистр. Ну что ты, сыночек, как маленький, — правду, правду... Я ведь не обыватель какой-нибудь, а Бургомистр. Я сам себе не говорю правды уже столько лет, что и забыл, какая она, правда-то. Меня от неё воротит, отшвыривает. Правда — она знаешь чем пахнет, проклятая? Довольно, сын. Слава дракону! Слава дракону! Слава дракону!

....

Бургомистр. Слушайте вы, любезный! Больше, чем предложено, не получите! Вы, очевидно, хотите пай в наших предприятиях? Не выйдет! То, что нагло забирал дракон, теперь в руках лучших людей города. Проще говоря, в моих, и отчасти — Генриха. Это совершенно законно. Не дам из этих денег ни гроша!"


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини