MENU

Про духовні скрепи зомбованих

6334 0

Набридли співвітчизники, що із задоволенням їздять на "Мерсах" і "Тойотах" – і оргазмують виключно під "Как упоітельни в Росії вєчєра".

Набридли дятли, що хвалькувато помахують шостим i-Рhone – і при тому гундосять, заклавши за комір, що немає чисто нічого в натурі крутіше духовних скреп Третього Риму.

Набридли притирки, які вважають Еверестом поезії Єсеніна – і при тому жодного разу не читали (і не бажають цього робити!) Одіна, Фроста, Хіні, Гінзберга. Ватники набридли, які приїжджають на давню, самобутню Шрі-Ланку – і з порога долдонять господареві закладу: "Риби нам неси! Ри-би! І бухла, чуєш! Льоша, він не знає слова" бухло"! Чуєш, маестро, треба знати, з чиєї руки годуєшся!".

Набридли лопухи, що дозволяють Кисельову пудрити їм мізки, а після – втуплюються в піднесену драматургію 568-й серії "Зачарованої любов'ю".

Мене дивують ушльопки, що зберігають заощадження в доларах – і при тому цідять перед телевізором своїй дружині: "Нічо, у Путіна теж ракети ядерні є, на всю Піндосію вистачить!".

У мене сил немає дивитися на нездар, що твердять про карателів і бендер – і при тому жодного разу не виїжджали не те, що на Захід Європи – хоча б на захід своєї країни.

Я не можу зрозуміти телепнів, які вважають вінцем творіння одну шосту частину суші – і в упор не бачать всю іншу планету Земля в усьому її різноманітті.

Прокиньтеся, бовдури! Світ не уперся рогом в хати, квас і "Біломорканал"! Всупереч Задорнову, американці – НЕ тупі, німці – НЕ грубі, а прибалти – НЕ загальмовані! Вони всі різні, і розбиратися в цьому різному – дико цікаво! І так, я теж люблю Платонова, Шукшина і Соловйова. Але в одній обоймі з Бергманом, Маркесом, Голдингом, Акутагавою!

23 роки тому у вас був шанс розширити межі свого світу в кілька разів. Але ви віддали перевагу Охлобистіну, а не Стівену Фраю. Ну, й чорт би з вами, але навіщо ви і своїм дітям нав'язуєте це убозтво – через ящик, книжки, внутрішньосімейні настанови?

Набридло дивитися на все це. Набридло бачити цей Особливий шлях в сортир. Набридло.

Євген КУЗЬМЕНКО


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини