MENU

Гацько: «ДемАльянс впевнений, що захист економічної конкуренції – одне з найголовніших завдань влади»

4947 0

 

ДемАльянс вітає рішення Міністерства юстиції щодо призупинення набуття чинності наказу Державної авіаційної служби України "Про затвердження Авіаційних правил України "Порядок надання і анулювання прав на експлуатацію повітряних ліній".

Демократичний Альянс впевнений, що захист економічної конкуренції – одне з найголовніших завдань влади. Саме тому, дії керівника Державіаслужби Дениса Антонюка з лобіювання приватних інтересів компанії олігарха Ігоря Коломойського "Міжнародні авіалінії України" мають отримати жорстку реакцію.

Ми закликаємо прем'єр-міністра Арсенія Яценюка негайно звільнити очільника Державної авіаційної служби України.

ДемАльянс наполягає на тому, що вчинення дій, які завдають шкоди конкуренції на ринку авіаційних послуг, має бути розслідуване Генеральною прокуратурою.

Ми звертаємось до Президента України Петра Порошенка невідкладно вирішити питання призначення керівника Антимонопольного комітету та забезпечити повноцінну роботу органу з захисту конкуренції.

Лібералізація ринку авіаційних послуг, стимулювання конкуренції, негайне підписання та втілення договору "про відкрите небо" неодмінно зробить авіацію в країні доступною та зручною для пасажирів.

Василь ГАЦЬКО


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини