MENU

У Верховній Раді Ярош шарівся і пробував тікати від депутатів

6664 1

Рада 8 скликання:

- зворушив правий сектор: таке збентеження, шаріння і декілька спроб втечі_від_журналістів від жаху російського тв Яроша - несподіванка. Може, сприйняв авторитетну заявку в спину від Олі Кошеленко: 'стійте! тут Правий сектор ми'.

- виявила зненацька, що Тарута вміє жартувати. Та ще й про коаліційну угоду. Принаймні, дивний дядя в окулярах а ля кіт базиліо зацінив і показував йому на пальцях 'йоу! люкс!'.

- ніхто не бачив після ради айдарівця Мельничука і донбасівця Семенченка? А то вони збиралися продовжувати зясовувати взаємини ввечері. Один шарпнув іншого, і понеслося: пішли поооговоримо, ну пішли, пішли-пішли! прийдуть з фінгалами, а гопніки ж не в тренді.

- огидно'жалюгідне видовище дня: натовп вдячних медіашанувальників, який гасає за Льовочкіним. Вчора із вредності я пішла записати 'когось іншого', а був лише Папієв. Авторитетно заявив, що в них уповноважений розмовляти Льовочкін. А хтось певно уповноважений дмухати в вуса.

- сьодні ригі були більш балакучі. Ссобливо Вілкул. і Мірошниченко. Я його про сором питаю, а він у відповідь про єднання і реформи. Я ще не відійшла від його нахабної брехні довкола 16 січня. Питаю, що заважало торік єднатися. А він щось про шанс і провину. Ы очі такі зробив. Як тоді на ефірі. А потім на засіданні бац і заснув.

- одного Лесика теж розпитувала про гречку. приїхала на канал, а він уже настучав на мене керівництву )) жаль, не допомогло йому.

Olha Snitsarchuk


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини