MENU

Сьогодні на слідчому експерименті Пилипишин розкаже, як його люстрували

4937 0

З Пилипишиним проведуть слідчий експеримент, як його люстрували

Сьогодні о 15:00 біля ЦВК відбудеться слідчий експеримент на якому Пилипишин буде показувати як його облили фарбою, кинули до смітника та розповідати про його нібито «побиття» під час народної люстрації 25 вересня. Про це мені телефоном повідомив начальник СВ Печерського РУ ГУМВС в м.Києві Козлюк М.В.

Мені інкримінують, що нібито я наніс Пилипишину тілесні ушкодження середньої тяжкості ч. 2 ст. 296 КК України (до 5 років позбавлення волі). Але чомусь після так званого «побиття» Пилипишин лежав не в лікарні, а вже на наступний день піарився на шоу у Шустера.

Менти нашвидкуруч фальсифікуючи матеріали справи, як завжди наламали дров, написали, що я бив Пилипишина ногами. Це фізично не можливо, оскільки після того, як в 2009 році мене підірвали військовою гранатою Ф1 я не відчуваю своїх ніг, в яких і зараз знаходиться більше 50 сколків. Мені не те, що бити, мені ходити багато не можна.

Кого тоді побили 25 вересня, так це мене, коли доставили в Печерський райвідділ міліції, але цю справу міліція не розслідує.

Виталий САЛЬНИКОВ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини