MENU

Історія з кажаном у Вінницькій мерії

6434 1

 

УВАГА! У приміщенні Вінницької мерії при повній безвідповідальності міліції та адміністрації будівлі я був по-звірячому жорстоко покусаний кажаном (Microchiroptеrus Dobson), якого подекуди в деяких колах неправильно називають "лєтучєй мишью".

 

Цей трагічний випадок стався на сходах між першим поверхом і подвалом. Випадково виявлений мною небезпечний хижак у відповідь на спробу почухати йому животика, виявивши невдячну злобність та агресивність, вгородив в мій організм свої величезні отруйні зуби. Процес покусання супроводжувався значним переляком з обох сторін конфлікту. Крім того, підступна тварина атакувала оточуючий простір ультразвуковими хвилями високої потужності, які привели до паралічу електронної систем "прозорого офісу" та перебоями у електропостачанні центральних дільниць міста.

 

Постраждалий (тобто я) був врятований екіпажем швидкої допомоги, який проїжджав поруч, але від госпіталізації відмовився, продемонструвавши силу духу і міцність характеру.

 

Кровотеча з глибоких ран була успішно зупинена. Підла тварина між тим, скориставшись тяжким психологічним станом постраждалого видерлась по холоші і сховалась під куртку, переможно висовуючи голову і роздивляючись навкруги. При цьому вона роззявляла пащеку і голосно пищала. На спроби почухати спинку продовжувала реагувати неадекватно На даний час стан здоров'я жертви задовільний”.

 

Однак, у зв'язку з метафізично-потусторонніми властивостями ще не до кінці вивченої тварюки змушений звернутись до своїх друзів з проханням у разі появи у моєму організмі дивних змін (наприклад появи перетинок між руками та тулубом, дивного росту кутніх зубів, схильності до нічних прогулянок чи незвичного погіршення характеру) прошу повідомити відповідні органи.

Вадим КОЗЛОВСЬКИЙ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини