MENU

ТОП-20 Twitter-акаунтів із дивними назвами

10020 1

Події останнього року сприяли бурхливому розвитку українського сегменту Twitter. 140 символів, які передбачені для написання одного повідомлення у мікроблозі, виявилося цілком достатньо, аби оперативно донести важливу інформацію для максиммальної кількості людей.

Виділитися з півмільярдної армії користувачів не так вже й легко, але деяким це все-таки вдається. Аби привернути увагу, деякі користувачі обирають незвичні назви для своїх акаунтів. Серед них є такі мікроблоги, які постять здебільшого ретвіти інших користувачів, та час від часу якийсь власний контент. Натомість є невелика кількість дійсно оригінальних і дивних мікроблогів, які останнім часом почали з'являтися частіше з огляду на втому від політики та війни. В рейтинг UAINFO не увійшов жоден з так званих "Х*ових твітерів", оскільки їх вже настільки багато, що про жодну оригінальність не може й бути мови. 

Відкривають нашу підбірку мікроблоги, які окрім назви практично не несуть оригінальності. Здебільшого вони ретвітять новини та обговорюють їх.

Ледокоин Гетьмана  

 

UkropNews

Люстратор Внуков

 

 

Министерство Хунты

Перзидент Уркаїни

 

Юзовский Домбасовец

 

Наступну групу мікроблогів з нестандартною назвою в українському Twitter можна умовно назвати "персоніфіковані". Вони присвячені частинам тіла людини, або місцям, де цю людину хочуть бачити. Всі представлені акаунти завела одна людина (або група людей), які намагаються не повторювати контент, але оригінальних постів майже немає.

 

Мозок Путіна

 

Ноги Путіна

 

Палата Кадирова

Палата Медведєва

 

Палата Путіна

 

Тулуб Путіна

 

 

В останню групу потрапили мікроблоги, які відрізняються не тільки оригінальною назвою, але й контентом. Більшість з них рідко репостять чужі записи, натомість пропонують читачеві оригінальний контент.

 

Голос катапульти

 

Кровавый Пастор

 

Міністерство магії

Міністерство Правди

 

Министерство Панды

Республика Домбас

СКУЧАЮЩИЙ МОРЖ.

  

хйвй дарт


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини