MENU

Моторошна історія про те, як кіборги зупиняють ворогів навіть після смерті

15448 3

Моторошна і героїчна історія, про таке ніхто не напише. Кіборги зупиняють ворогів навіть після смерті.

Мені розповіли двоє знайомих кіборгів, які повернулися через поранення, і один - за ротацією. Деталі й імена навмисне прибираю.

Бій між поверхами в одній з будівель аеропорту: Група росіян прорвалася і гатить по входах, прикриваючи іншу групу, яка хоче витіснити кіборгів з приміщення. Барикадуватися особливо нічим, довкола бетон і уламки скла й металу, на невеликих ділянках - мерзла земля, навіть у мішки не набереш. Думати особливо ніколи.

Кіборги перекривають прохід ХОЛОДИЛЬНИКОМ З ТІЛАМИ РАНІШЕ ЗАГИБЛИХ КІБОРГІВ. З-за цього укриття продовжують бій і відбивають атаку. Пізніше - виганяють росіян і з сусіднього приміщення. Тіла загиблих героїв, замерзлі на морозі, захистили живих вояків від осколків і куль. Пізніше ці тіла відвезуть у тил, і медики знайдуть в них осколки, отримані після смерті.

Уявіть собі емоційний стан тих, хто, прикриваючись СВОЇМИ МЕРТВИМИ, відбив атаку. Невдовзі вони ловлять сепаратиста. Поранили в ногу, коли намагався чинити опір. Що з ним зробили? Допитали на підвищених тонах, а коли біль у нозі посилився - погрозами змусили прийняти ліки та знеболювальне. І відправили в тил, в СБУ.

Подібні історії з фронту, який Україна тримає проти Мордору, перевертають світ догори дриґом...

Євген СОЛОНИНА


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини