MENU

Пишатися тим, що Коломойський може створити власну фракцію в парламенті - це радянщина

8975 2

Слідкуючи за ситуацією в Україні, приходжу до висновку, що окрім зовнішнього ворога (тут все ясно - це путінська Росія і Україна переможе) є ще один, дуже серьйозний, внутрішній ворог.

Є і внутрішня війна. І не тільки війна з корупцією, корупціонери лише очолюють той внутрішній фронт. Є ще олігархія. Навіть нардепи, навіть прем'єр не розуміють, що олігархат - це ворог демократичної України. Інакше би давно почали руйнувати цю систему.

Я в шоці от всиловлення депутата Філатова, який каже, що Коломойський такий хлопець, що за мить може створити власну фракцію в ВР! Ця людина пишається цим...

Вірю, що Коломойський багато робить для перемоги. Але ж, панове, пишатися тим, що він в змозі втрутитися в справи парламенту і диктувати свою волю, це вже занадто. Коли прем'єр каже про розвиток економіки, він чомусь не каже про те, що розвиток буде лише тоді, коли в Україні через корінні реформи будуть створені умови для швидкого розвитку малого і середнього бізнесу.

Лише тоді, коли цей сегмент господарки буде жити вільніше аніж великий бізнес, тоді Україна стане європейською державою. ВСе інше - це перефарбування радянщини і російщини.

Виктор ЧЕРНЫШУК


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини