MENU

Події в Грозному - це суцільна випадковість, а не якесь там «заплановане повстання» - блогер

11129 3

Найцікавіше у бойовиську в Грозному - що це суцільна випадковість, а не якесь там "заплановане повстання". Сьогодні трішки говорив про це на "ГромадськомуТБ".

Я не експерт із тероризму, але є речі. Вибухи на Каширці в Москві півтора десятиліття тому, вибухи на моїй другій батьківщині, у Волгодонську... Зараз не дуже пам'ятають ті історії. А там же бойовики проїхали всі блокпости за хабаря. Офіційно - мішок цукру ментам, ну хто його зна, як воно було там насправді. Надійніші дані - що вибухівку зберігали у підвалах багатоповерхівок, де в того-іншого бойовика мав склад(и) якийсь восьмиюрідний родич.

Словом, якщо які-небудь американці скуті в своїй контртерористичній діяльності нетрадиційними "правами людини", то пострадянські спецслужби - традиційним бардаком. Це - й наша хвороба, нічим пишатися й нічого зловтішатись.

Чуваки просто попалились на посту силовиків, ну й давай гинути в ім'я Аллаха. Вони ж у кожному разі збиралися гинути. А силовики давай малоприцільно мочити все, що ворушиться - ви ж бачили це відео?

Зараз Рамзан і кумпанія будуть, звісно, розповідати, як завдяки оперативним даним відвернули страшний-страшний теракт. Хоча схоже, що вони його не відвернули, а десь і навіть навпаки.

Ну, вони там усе одно знайдуть візитку Яроша, а то й самого Обами І будуть цим страшно потішені  А для нас тут один позитивний урок: не така крута та російська спецура, як те малює їхнє телебачення.

Олександр МИХЕЛЬСОН


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини