MENU

Про переселенців і пансіонат «Джерело»

4432 2

 

Поки міліція розслідує, хто самовільно заселив переселенців у пансіонат «Джерело», що знаходиться за адресою: вул. Курортна, 9 у Пущі-Водиці в Оболонському районі Києва, людей звідти не виселять.

 

Так зрозумів отриману від голови КМДА відповідь на своє депутатське звернення щодо надання інформації, куди будуть відселені вимушені переселенці із пансіонату «Джерело».

 

Нагадаю, як повідомили мені в КМДА на моє попереднє звернення, переселенці, які проживають у пансіонаті «Джерело змушені будуть звідти виселитися. Адже у переліку об’єктів для поселення переселенців, пансіонату «Джерело» не було. Як наслідок, направлення на заселення до нього не видавалися і владі не зрозуміло, яким чином у пансіонаті опинилися вимушені переселенці.

 

Щоб з’ясувати це, правоохоронними органами було розпочато (07.07.14) слідчі дії. Як повідомляється у листі від В. Кличка, наразі слідство ще триває, а жителів пансіонату (вимушених переселенців) ніхто не виселяє. То виходить, що поки міліція шукатиме винних, людей з пансіонату не виганятимуть. А якщо слідство буде просуватися так, як і в інших питаннях, наприклад, з пошуком винних у побитті людей на Майдані, то переселенці можуть жити в пансіонаті ще довгенько.

 

Свого часу, громадські активісти, які з’ясували, що у 2012 році пансіонат «Джерело» був шахрайським способом відчужений в інтересах так званої «сім’ї», заселили в пансіонат переселенців із зони АТО, щоб незаконно відчужена власність працювала в інтересах громади. Можливо, це поселення було незаконним з точки зору документації, але чиновники також допомагали активістам, що опікувалися переселенцями, які проживають у цьому пансіонаті, таким чином фактично підтверджуючи, що люди там перебувають законно.

Олександр БРИГИНЕЦЬ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини