MENU

Нова бомба від AC/DC за останні 6 років

15348 6

Легендарна рок-група завершила запис нового альбому, першого з 2008 року. Після успіху Black Ice, який розійшовся тиражем в 8 мільйонів копій, зоряні австралійці вирішили нічого не змінювати - продюсером знову був призначений строгий Брендан Про Брайен.

Робота проходила все в тій же Warehouse Studio канадського міста Ванкувера. Але піти на зміни музикантам все-таки довелося: Rock or Bust стане першим диском, випущеним без одного із засновників групи - усміхненого і завзятого ритм-гітариста Малколма Янга. Причиною тому стала несподівана хвороба, викликана, очевидно, заняттями боксом і улюбленою важкою музикою.

AC/DC знову грають швидко, азартно, неукротимо і на високих швидкостях. А їх новий альбом Rock or Bust - продовження славного і жорсткого рок-н-рольного шляху, який група вибрала ще 40 років тому.

При цьому AC/DC - рідкісний рок-колектив, який ніколи не використовує клавішних, синтезаторів і, здається, взагалі не записав за ці роки жодної повільної пісні. Тільки завзяті і куражні. Музиканти підігрівають не тільки слухачів, а й самих себе оптимістично-швидкісними ритмами - на благо свого ж власного здоров'я і бажанням завжди бути в тонусі ...

Ось і сумна подія - відхід з групи Малколма Янга - фактично перший випадок, коли при такому енергійному образі житті хтось з музикантів вперше серйозно захворів. Про сумною причини тепер розповів вокаліст AC / DC Брайан Джонсон: "Нам дуже не вистачає Малколма. Але ж він спортсмен, колишній боксер, а з ними таке іноді трапляється. Але ми будемо тримати пальці схрещеними на удачу, щоб все обійшлося і наш друг і колега повернувся в групу... ".

Уже в 2015 році музиканти AC/DC відправляться в черговий світовий тур.

Група в уже вимушено-оновленому складі, приступили до репетиції нової концертної програми, приуроченої до виходу альбому Rock or Bust.

Новий диск вийде в грудні 2014, а вже в 2015 році музиканти AC/DC відправляться в черговий світовий тур. Вже зі Стівом Янгом. Конкретні дати концертів поки не названі.

Тёма ПАЛЕХА


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини