MENU

Дід Свирид: Да здравствуєт Союзноє государство Россії і Білорусі. Троєкратноє ура!

5604 2

 

Доброго ранку, друзі! Надворі вівторок і в Києві замічатєльна погода - морозець, туманчик, красота вобщем. Тільки бігати слизько, то дід просить небайдужих громадян бути предєльно вніматєльноми як на пробіжках, так і при ходьбі. Времені в діда січас мало, то обзор буде сьогодні в стилі експресс. Но кохве ілі чай всьо же заваріть. Можете также з'їсти цукерочку ілі вкусне печеннячко. Ітак, приступаєм.

 

Подейкують, шо у Верховній Раді зареєстровано проект постанови по обращенію ВРУ до Госдури РФ і до Хуйла лічно, шоб вони не займалися херньою, а нємедлєнно отпустили Надю Савченко, бо їй же нада на роботу ходить. Сам тєкст проекту постанови дід не бачив, бо на сайті ВРУ його покашо нема, тому не можу сказать під яким іменєм там обращаються до російського презідєнта - під робочим псевдонімом Путін, ілі під общепризнаним іменем Хуйло. З Польщі на захист Наді возвисив свій голос Марцін Лещинський, которий работає в Amnesty International спікером польського відділення цієї організації. Москва тупо й насторожено мовчить.

 

Тєм временєм Хуйло продолжає іти від победи к победє і вчора добився очередної победи в ділі укреплєнія сотруднічества з Білоруссю, як стратегічним союзніком РФ. В результаті послєдоватєльно конструктівних і добрососєдсткіх дєйствій Хуйла бацька Лукашенко приказав розгорнуть на кордоні митні пункти і подвергать таможенному осмотру всі товари з Росії. Да здравствуєт Союзноє государство Россії і Білорусі. Троєкратноє ура, а Хуйлу молодєц і геній добрососєдства.

 

Хуйло продолжає граться в солдатіков і вже задовбав своєю ігроманією всі рода вооружонних сил РФ, яких то і дєло піднімає по тревоге і заставляє бігать у протівогазах, а авіаторов літати над тєріторією сопредєльних государств. Солдатіки матюкаються, но бігають. Ота метушня порядком підзадовбала сопредєльні государства, в часності Литву. Даля Грибаускайте, котора работає у Вільнюсі презідєнтом Литви і по совместітєльству являється главнокомандующей литовської армії, дала приказ перевести литовських коммандос у режим повишенной боєготовності. І сообщила об етом в пресу в надєждє, шо Хуйло почитає і поумеріт пил. Но Хуйло газєт не читає. Хуйло читає расскази для школьніков про житіє Сєргія Радонєжського, сборнік міфов і лєгенд про Дмітрія Донского і всяку прочу чепуху.

 

Начитавшись цієї антинаукової пурги, Хуйло возомніл себе учоним і ісслєдоватєлєм, полетів у Петєрбург, де провів засєданіє Совета по науке і образованію. Самоуверенно обратившись до учоних мужей словом "коллєгі" Хуйло посєтував на коварний Запад, який отказується сотруднічать з Росією в області науки і тєхнологій. І тепер Росії нада самій начинать сначала та ізобретать всьо самостоятєльно. Зато Россія будєт всяческі охранять свої інтеллєктуальні достіженія. Особоє вніманіє будет удєлєно охранє секретних тєхнологій ізготовлєнія самоваров. Запад зеленіє од завісті.

 

Міролюбівая Росія отправила на Донбас очередний гумконвой, а пацифістський Київ зутра оголосив день тиші. Це всігда точний признак, шо бої в зоні АТО розгорнуться з особим натхненням. Зранку надійшли обнадьожуючі новини про унічтоженіє п'ятьох танков протівніка та знищення артилерійських батарей в районі Горловки. Кажеться, камази гумконвоя і на цей раз повернуться в Росію загружені под зав'язку. Гібридне переміріє продовжується, сторони обсуждають дату очередних переговорів у Мінську.

 

Порох полетів у Сінгапур і нашо він це зробив ніхто не поняв. Пока в Генштабе РФ ламають голови о причинах такого неожиданного фортеля Пороха, дід напоминає, шо все, шо нада знать про сінгапурські реформи докладно ізложено в двохтомніке Лі Куан Ю "The Singapore Story". Який, кстаті, чудово перекладено на українську. Сам Лі Куан Ю колись подарив свою книжку Януковичу в надєждє, шо той не робитиме херні. Но Янукович не вміє читати і надєжди Лі Куан Ю не оправдалися. Ось як важливо читати хороші книжки. В общем, єслі ти вмієш читати, то в Сінгапур за опитом можна було й не їхать.

 

Ціна на нафту в очередний раз обрушилася і січас барель БРЕНТа коштує 65,35 долларов за барель. Відімо, має бути привичний в таких случаях "отскок", який дасть нам возможность полюбоваться красівой цифрой 66,6, котора символізуватиме шось дуже нехароше для Хуйла. А єслі ще й доллар коштуватиме 66,6 рублів, то символізм буде двойний. Руссо-пропаганден-машін заботітся о самочуствії своєй аудіторії і бережучи драгоценні нєрви ватніков старається не сообщать їм про такі мелочі. Натомість предлагаючи намного болєє увлєкатєльну і важну тему про те як учора актриса Кейт Хадсон расторгла помолвку з вокалістом Muse Метью Белламі. Епохальне собитіє, ватніки живо обсуждають.

 

Пока Хуйло з Медведєвим в Петєрбурге ховають сєкрети ізготовлєнія матрьошек і самоваров, за економікой Росіі зорко наблюдає Сірьожа Глазьєв. Которий требує жостко наказувать валютних спекулянтов. То єсть, всі банки, які торгують валютою по ринковому курсу. Давай, Сірьожа, давай! У тєбя хорошо получаєтся.

 

Ну а ми зберігаємо бадьорий бойовий дух, тримаєм кулаки за Надю, всячеськи допомагаємо Армії, занімаємся спортом і читаєм repka.club.

 

Та слєдім, шоб віздє був парядок! А не те, шо січас.

Свирид ОПАНАСОВИЧ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини