MENU

Про ініціативу Фріз: прикриваючись АТО, йдеться про кару за невиконання й інших наказів

6071 1

 

З приводу ініціативи прес-секретаря Порошенка пані Ірини Фріз.


В її пояснення на ФБ йдеться: "Відповідальність наступає лише тоді, коли наказ начальника є законним..." - хто це вирішуватиме? Більше того, відповідальність за невиконання наказів вже існує. Я не розумію, чому пані Фріз не пропонує підвищувати відповідальність за побиття людей, що щонайбільше трактується як хуліганство, а найчастіше як "нанесення легких тілесних", що практично взагалі не карається?..

 

Чому не йдеться про адаптацію КК до кримінальних кодексів країн-членів ЄС?.. Щодо того, що вона написала, то моя відповідь проста - після того як протягом перших півроку Порошенко не лише нічого не зробив, але й добряче заробив для своєї кишені, він та все його оточення - це сміття, що треба вимітати. Ця ініціатива Фріз - має подвійне дно, коли прикриваючись АТО, йдеться про кару за невиконання й інших наказів. Цей "законопроект" - це страх Порошенка.


І ще - Фріз відповідає рівню Порошенка. Як кажуть - яке їхало, таке здибало. Недарма я ще в 2003 році відмовився від пропозиції бути його прес-секретарем словами: "Я що - дурний?".

Олександр ПІДДУБНИЙ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини