MENU

Нісенітниці та засудження Юрія Хорта у Вінниці

5009 1

 

В сухому залишку на сьогодні


Вінниця 09.12.14.

 

1. Вчора засудили Юру Хорта. Швиденько, поки був гарячий провели суд та призначили 60 днів позбавлення волі. Де він зараз, не знають навіть його рідні. Щось таке странне дєлається в Вінниці - Бермудський трикутник якийсь.


О, сказали ще що він сепаратизмом занімається. З чого це випливає - неівдомо, бо всі, хто знає Хорта знають його як занадто ярого прибічника Української ідеі. То ж чекаємо новин.

 

2. Наша славна міська рада ( для новеньких - пан Гройсман бувший мер, зараз мера немає, тіко і.о.) Так ось цей і.о. провів засідання міської ради, де занепокоїлись, розгледіли, засудили тощо...


Знов назвали нас сепаратистами. ( може тому, що ми хочемо таки відеспарувати лайно в області і викинути на смітник).


Користуючись случаєм хочу звернутись до спічрайтерів наших рад - люди, є ж не тільки копі-паст. Користуйтесь фантазією на всякий случай, щоб не так палєвно було. Хоч якусь бірульок до тексту додавайте, а то просто повторили резолюцію жертв мінування 8.12.14.


Короче головне: всіх, хто посмів не послухатись "голосу свише" покарати і бігом.

 

3. Тим часом ми ще вдостоїлись честі відкривати засідання Верховної Ради. Сама не чула, але кажуть, що діючий спікер ( ну той, що мер, ну той, що був ще трошечки дєпутат) теж згадав нас теплим словом. Ну і по тому. Яка різниця, що там сьодні говорили.

 

4. Та ні, таки було там і дещо важливе: нова законодавча ініціатива БПП - "В Блоке Порошенко предлагают давать до 10 лет тюрьмы за призывы к неповиновению" Дуже вчасно.

 

5. Члени Ради Майдану Вінниці провели прес-конференцію в прес-центрі Майдану
http://vlasno.info/…/596-pres-konferentsiia-aktyvistiv-vinn…

 

6. Начебто ( ще не перевірено) Львівська Обласна Рада - підтримала Вінницю
Депутати Львівської обласної ради ухвалила звернення до Президента України, голови Верховної Ради та генерального прокурора щодо подій, які відбувалися 6-8 грудня у Вінниці. Обласні обранці наголошують: є достатньо даних, які доводять те, що саме керівництво Вінницької ОДА здійснювало координацію дій депутатських груп, фракцій та окремих обранців, які мали намір на закритому сесійному засіданні зняти з посади голову обласної ради Сергія Свитка.


http://vgolos.com.ua/…/lvivska_oblrada_zvernulas_do_prezyde…

 

7. Деякі люди з активною позицією збираються таки поговорити з паном Аваковим. Може пояснять щось розумне. Бо ми ідіоти, дебіли, урки - то про що з нами високому панству говорити.

 

8. Фурман дав прес-конференцію - суть: який я нафік народний губернатор? http://www.svoboda.org.ua/diyalnist/novyny/055616/

 

9. Друзі з усієї України телефонують та пропонують підтримку.

 

10. Комбат Айдару - Мельничук: Необхідно знайти тих, хто розповсюдив інформацію про нібито обрання «народного губернатора» і «ВНР», адже це неправда і це інформація, яка збурила все суспільство України.


Трохи нгадаю - про бойовиків першим заговорив наш тепер дуже дорогий Олійник, підхопили місцеві ЗМІ.


http://tyzhden.ua/News/125415

 

11. Чекаємо всіх, хто за Єдину Україну в гості в суботу!!!!

Natalia Kalmykova


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини