MENU

Про маріонеток, а саме «клоунів по прінуждєнію» у Вінниці

5723 2

 

Цирк під назвою "сєпаратізьм у вінниці нє прайдьот" у вівторок, виявляється, продовжувався і у Вінницькій міській Раді. Ну це правильно, цирк мастгоуон. Причьом форева. Це ж ясно.

 

Хороший привід поржати надурняк. Подивитись, як номінально притомні, порядні і відповідальні люди, перетворюючись на клоунів найнижчої кваліфікації ("клоун по прінуждєнію"), брешуть один поперед іншим, вимахуючи видуманим сепаратизмом у Вінниці. Хто його видумав, щоправда, достеменно невідомо, але без руки губернатора, думаю, не обійшлось. Без руки міністра Авакова теж не обійшлось. Інакше з якого рожна йому б писати про народних губернаторів у вінниці і прочую х***ю через пів-години після закінчення злополучного мітингу у неділю (там ніхто про сепаратизм і народного губернатора не говорив, звісно, але кого це зараз зацікавить?).

 

Цікаво інше- хтось же ж Авакову позвонив і попросив роздмухати тему сепаратизма у Вінниці. Якщо ви думаєте що це я подзвонив, то нє. Я то хотів, звісно, стуканути, але в мене телефону нема його. Не знаю хто поздзвонив. Чесно. Може Петро Олексійович давно з ним не спілкувався і заскучав, тай думає, а дай я авакову подзвоню, спитаю як діла, що нового у тяжких міліцеських буднях ??

 

Не знаю. А може дійсно рука Москви?? Ой бля, а тоді хто ж звідти Авакову зввонив ??

 

Ужжжос, страшно навіть уявити!!...


Канєшно, кульмінацією засідання місьради був виступ і.о. мера, бенефіс тіпа, - він шелестів фотками, роздрукованими з інтернету, і казав весь час "ось подивіться самі, подивіться, які люди, які люди", але руками він розмахував, як перелякана моль крильцями і роздивитись нічо не вдалося. Було весело. А під кінець він і каже, а ви знаєте, чуваки і чувіхі, який жах міг би бути на мітінгу в суботу ? Там в натовпі затаівся небезпечний маніяк-убивця, він жеж міг перерізати половину мітінгуючих. Ми, каже, точно про це знали, і знали що він там буде.

 

Ну я звісно трохи пореготав, а потім думаю, а шо ж ти долбєнь, його не ізолював на пару днів? Ну, я і далі реготав, там ще якась цьоця читала резолюцію про те, як вона своїм бюстом роздушить сепаратизм у вінниці (у мене навіть і сумнівів не виникло, якось одразу довєріє виникло, тіко оком на неї кинув), реготав аж до того моменту, як клоуни почали кричати "Слава Україні".... І от я тепер не знаю, коли клоуни (а може маріонетки, паяци, шути) кричать "Слава Україні", - це смішно чи страшно ?? Не знаю...

Вадим КОЗЛОВСЬКИЙ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини